19 آذر 1393 - 14:1 شناسه خبر: 1395 نسخه چاپی

مصرف بهینه آب، اولویت اتاق ایران در حوزه کشاورزی

مصرف بهینه آب، اولویت اتاق ایران در حوزه کشاورزی
عضو هیئت امنای مرکز ملی مطالعات راهبردی و کشاورزی اتاق ایران، اولویت اتاق ایران در حوزه کشاورزی را استفاده بهینه و معقول از منابع آب در حوزه کشاورزی ع ...

عضو هیئت امنای مرکز ملی مطالعات راهبردی و کشاورزی اتاق ایران، اولویت اتاق ایران در حوزه کشاورزی را استفاده بهینه و معقول از منابع آب در حوزه کشاورزی عنوان کرد.

به گزارش پایگاه خبری کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران، عضو هیئت امنای مرکز ملی مطالعات راهبردی و کشاورزی اتاق ایران ضمن اعلام این مطلب گفت: آب کشور در شرایط بحرانی است و اتاق ایران تصمیم دارد دیدگاه های تخصصی و مشاوره ای در مورد مصرف درست آب کشاورزی را به دولت ارائه دهد تا بهره برداران در آینده با مشکل روبه رو نشوند و امنیت غذایی نیز حفظ شود.

مرتضی حقوقی اصفهانی افزود: وزارت جهاد کشاورزی مجری برنامه ها و طرح های کشاورزی است و اتاق ایران به آنچه که به دولت مربوط است، وارد نمی شود و تنها دیدگاه های بخش خصوصی را دریافت و به دولت منتقل می کند.

وی خاطرنشان کرد: بعضی از فعالیت ها در حوزه هایی مانند نفت و گاز جدی گرفته می شود و بدون مشاوره در این حوزه ها تصمیم گیری نمی شود، در حالی که گاهی مسئولان فکر می کنند برخی دیگر از فعالیت ها مانند کشاورزی به رغم اهمیتی که دارند، واجد اهمیت نیستند و نظرات تشکل ها و مشاوران بخش خصوصی را در تصمیمات بخش کشاورزی لحاظ نمی کنند.

دبیر جامعه مهندسان مشاور ایران ادامه داد: در جامعه مهندسان مشاور ایران 20 گروه مختلف تخصصی در زمینه های آب، کشاورزی، صنعت، نفت، گاز، معدن و... وجود دارد و هر گروه دیدگاه های مشاوره ای خود را به اتاق ایران و دولت منتقل می کند.

حقوقی اصفهانی تصریح کرد: به طور کلی حرفه مشاوران در بخش خصوصی، مشاوره دادن است و مشاوران تا مرحله ارائه طرح، کار می کنند، اما تصمیم نهایی با دولت است.

لازم به ذکر است، اعضای 13 نفره هیئت امنای مرکز ملی مطالعات راهبردی و کشاورزی اتاق ایران، اواسط آذرماه جاری با حکم غلامحسین شافعی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران منصوب شدند که در میان آن ها نام مرتضی حقوقی اصفهانی نیز است.

مرتضی حقوقی اصفهانی در سال 1307 شمسی در اصفهان متولد شد. وی دانش آموخته رشته کشاورزی دانشگاه تهران در سال 1333 خورشیدی است و بیش از نیم قرن در بخش کشاورزی در نقاط مختلف کشور اعم از خوزستان، مغان، جیرفت و تهران اشتغال داشته و در سمت های مختلف دولتی تا معاون وزیر ارتقاء یافته است.

وی مجری قانون تشکیل شرکت های سهامی زراعی، تعاونی های تولید روستایی، و کشت و صنعت ها بوده است.

 

منبع: ایانا